Få din dröm om vackert rakt hår att gå i uppfyllelse med COCOCHOCO Brazilian Keratin

Vi är experter på att utföra COCOCHOCO keratinbehandling med det populära Brazilian keratin medlet. Speciell framställd formula av keratin med ingredienser som kommer att omedelbart ge dig precis det ditt hår behöver.

Med COCOCHOCO kan du förverkliga din dröm om perfekt hår, oavsett om du är brunett som söker perfekt styling, blondin som vill ha rakt hår, vård, näring och en attraktiv nyans, eller om du är en beundrare av exceptionellt glansigt hår.

Uppnå omedelbart perfekt konditionerat och närt hår, som kommer att sticka ut i 3-4 månader med perfekt styling, glans och mjukhet.

COCOCHOCO Keratin Behandling - IDANA Beauty

Vad kommer COCOCHOCO att göra för ditt hår?


DJUPGÅENDE VÅRD
Den exceptionella sammansättningen ger näring till håret perfekt och ger det riklig fukt. Den tränger direkt in i hårets struktur för maximal effekt.

UNIKT UTSEENDE
Hår som kan skryta med perfekt styling, glans, vacker framtoning och återigen är fullt av liv och glans.

PERFEKT SKYDDAT
Ditt hår kommer att vara skyddat mot ogynnsamma påverkningar som UV-strålning, frost, vind och salt eller klorerat vatten.

STAY BEAUTIFUL I 3-4 MÅNADER
Effekterna kommer att hålla i 3-4 månader. Om du vill stödja och förlänga behandlingens effekter så mycket som möjligt kommer eftervård att hjälpa dig.

VÅRA KERATINBEHANDLARE

Vårt team består av erfarna stylister med en passion för skönhet och ett öga för detaljer. Vi anpassar oss alltid efter ditt behov och på plats ingår alltid konsultation innan vi sätter igång arbetet. 

Anställd - Christina V

Christina T

SKHLM C

Boka Tid

Shirley G

SKHLM C

Boka Tid

Armine P

Globen S

Boka Tid
Anställd - Parvaneh A

PARVANEH A

Globen S

Boka Tid

Bli inspirerad!

Se Portfolio

 

Vilka hårtyper kan utföra en keratinbehandling?

Du kommer att hitta rätt hos oss, oavsett om du är blond, brunett, har lockigt, skadat, färgat, kemiskt behandlat, förlängt, tjockt, tråkigt, fint eller grovt hår. COCOCHOCO Brazilian Keratin-hårbehandlingen passar för er alla som lider av skadat hår som saknar glans, hälsa och liv. Ditt hår kommer att få den vitalitet du drömt om som om det vore ett trollspösving. Effekten är omedelbar. Styling, djup håråterställning och en strålande glans som varar i 3-4 månader efter applicering.

Ditt hår kommer att vara vackert rakt och slätt utan att ändra dess struktur.

Ditt hår kommer att stärkas, ytans porer stängs och det kommer att skyddas mot värme, UV-strålning och oberäkneligt väder, liksom salt- eller klorerat vatten.

Keratin kommer att ta hand om djup regeneration, eliminera frissighet och förebygga kluvna toppar.

Ditt hår kommer att blända vid första ögonkastet med fantastisk styling. Det kommer att vara silkeslent och så mjukt att det ständigt frestar dig att röra vid det.

Ditt hår kommer att vara lättare att kamma och styla. Slutligen kommer du att spara dyrbar tid.

Prislista

COCOCHOCO Keratinbehandling – ⭐Kort/Max-20cm
120 minuter, 1 199 kr

Avser – Kort/Max-20cm, avser väldigt kort hår max till axlarna

COCOCHOCO Keratinbehandling – ⭐Mellan/30-50cm

140 minuter, 1 499 kr

Avser – Mellan/30-50cm, avser mellan långt hår max till cirka 50cm

COCOCHOCO Keratinbehandling – ⭐Långt/50-70cm
180 minuter, 1 999 kr

Avser – Långt/50-70cm, avser väldigt långt hår 50cm och uppåt

OBS! Tjockheten på håret spelar också roll. Exempelvis om du har mellan långt hår men väldigt tjockt hår så blir priset dyrare och motsvarar därmed samma pris som långt. Detta för att en keratinbehandling kräver mer medel och tar mycket längre tid att utföra om håret är tjockt. Därav försök att välja det alternativ du tror du har mest. Priset kan därmed korrigeras på plats beroende på längd och tjockhet du har på håret.

Boka tid

INFORMATION

– Använd ej balsam eller stylingprodukter
– Du behöver ej tvätta håret innan besöket då vi ändå kommer att direkt starta igång med en grundligt tvätt av ditt hår med special COCOCHOCO Professional Clarifying Shampoo.

OBS! Keratinbehandling kan ej kombineras med löshår samma dag. Dvs. En keratinbehandling behöver utföras enskilt och därefter låta håret vila i några dagar.

COCOCHOCO Keratin innehåller inga skadliga allergener, sulfater, parabener eller formaldehyd. Vad ersätts de med? Sammansättningen innehåller etanal, vilket intressant nog finns naturligt i mogna frukter samt i kaffe.

Kärnan i COCOCHOCO-hårvårdsprodukter är keratin, hämtat från underbart fårull. Den återställer, stärker, slätar ut håret på ett vackert sätt och ger det en unik, frisk look.

Växtextrakt: COCOCHOCO-produkter innehåller endast naturliga ingredienser såsom essenser från risolja, grönt te, rödbeta, ringblomma, rödalger och mineraler från Döda havet.

Sällsynta oljor: För att göra hårvården riktigt effektiv är den berikad med sällsynta kallpressade oljor, såsom aprikos, jojoba, nattljus, gurkört, havtorn och sheasmör.

På grund av dess effektivitet rekommenderar vi inte användning av brasiliansk keratin till gravida och ammande kvinnor, eller till barn under 12 år, eftersom appliceringen kanske inte är 100% framgångsrik.

För att din keratinbehandling skall hålla så lång tid som möjligt så är det rekommenderat att ni följer vårat skötselråd.

Läs mer här

RESERVATION
 – Alla våra bokningar reserveras med Qliro (faktura elr. kort)
 – Detta är endast en reservation för eran bokade tid och transaktionen genomförs och aktiveras först efter att behandlingen är avklarad.
 – Om du väljer kort så hålls pengarna och reserveras på erat kort, dvs man behöver ha ett positivt saldo.
 – Om du väljer faktura så ligger fakturan endast vilandes tills dess att vi har aktiverat den.
 – På plats i salongen kan ni även istället välja betala med kort/kontant/swish och därmed avbryta QLIRO som betalmetod. OBS! Våran salong I Globen tar ej emot kontanter.

 – Beroende på vad ni väljer för behandling så korrigeras även priset. Dvs, exempelvis om mängden eller längden ändras så korrigeras priset på plats.

Kan/vill ej använda faktura?

Ni som inte vill/kan reservera med faktura kan då istället reservera bokningen med kort. Beloppet ligger endast som en reservation och vid avbokning så återförs beloppet till ert konto.

Har du inget personnummer?

Kunder som saknar ett svenskt personnummer kan välja att reservera sin bokning med ett vanligt bankkort. Fyll då I alla uppgifter som vanligt och välj sedan betala med kort.