FILLERSBEHANDLING

Välj mellan flera olika Fillersbehandlingar!

Se före och efter

LEgitimerad sjuksköterska

Hos oss utförs alla injektionsbehandlingar utav en legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet.

Eftersom botox och fillers räknas som estetiska injektionsbehandlingar så innebär det att endast legitimerade läkare, tandläkare eller sjuksköterskor får utföra sådana behandlingar.

Vi har 100% fokus på kundnöjdhet

Bli inspirerad!Se fler bilder...

Bli inspirerad av andra som har bokat! Kolla in – #idanabeautyfillers

BOKA Kostnadsfri konsultation

Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid råd och tips anpassade för dig. I varje behandling ingår redan konsultation innan arbetet startar. Då väljer ni själva om ni önskar först få konsultation distans eller bara direkt vid behandlingen.

Boka konsultation

Fillersbehandling

Vi utför Fillersbehandling på alla dessa områden enligt bilden nedan.

Vi utför Fillersbehandling på alla dessa områden - IDANA Beauty
Nasolabialveck - IDANA Beauty

SE PRISER OCH BOKA TID

Välj tjänst här!

Information

Vad är en Fillersbehandling?

Fillersbehandling är en kosmetisk procedur som används för att förbättra utseendet av ansiktet och andra områden på kroppen. Här är några viktiga punkter att veta om fillersbehandling:

- Syfte: Fillers används främst för att minska rynkor och fina linjer, öka volymen i ansiktet och ge det ett ungdomligt utseende. De kan också användas för att återfukta och återställa förlorad volym i områden som kinder, läppar, näsa, och käklinjen.

- Ingredienser: De vanligaste ingredienserna i fillers är hyaluronsyra, kalciumhydroxylapatit, och kollagen. Hyaluronsyra är mest populär och används ofta eftersom det är en naturlig substans som finns i kroppen.

- Proceduren: Vid en fillersbehandling injiceras fyllmedlet i det område som behöver förbättras. Proceduren utförs vanligtvis på en läkares eller en skönhetsbehandlares kontor och tar vanligtvis inte lång tid. Resultaten är omedelbara, även om det kan finnas någon svullnad och blåmärken de första dagarna.

- Återhämtning: Eftersom fillersbehandlingar är icke-kirurgiska är återhämtningstiden vanligtvis kort. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter snart efter behandlingen, även om det kan finnas vissa restriktioner och riktlinjer från din behandlare.

- Resultat och varaktighet: Resultaten av en fillersbehandling varierar beroende på vilket fyllmedel som används och din kropps individuella reaktion. Vanligtvis varar effekten i flera månader upp till ett år, och upprepade behandlingar kan vara nödvändiga för att upprätthålla resultaten.

- Risker och biverkningar: Som med alla medicinska ingrepp finns det vissa risker och biverkningar för fillersbehandlingar. De kan inkludera svullnad, blåmärken, smärta och ibland ojämnheter i huden. Det är viktigt att konsultera med en kvalificerad och erfaren läkare eller skönhetsbehandlare för att minimera riskerna.

REVOLAX ™ innehåller bedövningen lidokain, och är biologiskt nedbrytbart, icke djurbaserat, kristallklart tvärbundet fyllmedel med hög viskoelasticitet.

Revolax är Sydkoreanskt och funnits sen 2012. Den tillverkas med en unik banbrytande crosslinking-teknik för att skapa omedelbar och långvarig volym, samt gör att det bryts ner jämnt och med en naturlig finish. Du kan förvänta dig de högkvalitativa sydkoreanska standarderna inom alla delar av tillverkningsprocessen och själva produkten. Något som förstärks av ISO1509001 + ISO15013485: 2012.

Revolax fungerar genom att öka volym i ansiktsvävnad för att få ett ungdomligt utseende. De används för att behandla djupa rynkor som nasolabialveck, marionetter eller för volym i kinder, haka och läppar.

Revolax är tillgängligt i 1.1ml. Och varaktigheten är 12-18 månader. Däremot håller de ca 6 månader i läppar som med alla fillers i läpparna, då man rör på munnen mest.

Fördelar:
+ Billigare än konkurrenter fast bra kvalité.
+ Innehåller bedövning i sprutan. Vilket en del upplever behagligare.
Lidokain tycks minska erytem, blåmärken och svullnad, vilket kan bero på lidokainens antihistaminegenskaper.
+ Mjukt filler och naturligt resultat.

Nackdelar:
– Innehåller bedövning i sprutan så blir mindre fillersprodukt än om man kör utan bedövning i sprutan.
– Går inte att använda Revolax om man reagerat på lokalbedövning tidigare.
– Vissa blir väldigt svullna första veckan som en reaktion på bedövningen.
_____________________________________________________________


Stylage av Laboratoires Vivacy grundades 2007 i La Ravoire i Frankrike. Och är en av de snabbast växande fillern i Sverige.

Stylage består av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Stylage är den senaste patenterade hudfillern och är känt för sin unika IPN-teknologi. Stylage innehåller också en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling. Antioxidanten Mannitol resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än tidigare (juvaderm).

Den används till att fylla ut fina linjer och djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder, käklinje, haka och läppar.
Stylage tillverkas i 1ml. Hållbarheten är 9-12 månader.

Hyaluronsyran som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren och syntetiskt framställd. Ett kroppseget ämne som också existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende.

Stylage är en modernare och bättre version utav juvaderm, och blir inte klumpig som juvaderm.

Fördelar:

 + Blir fylligare och tydligare effekt. Då det är ett hårdare filler för konturer.
+ Stort utbud av fillers. Så det passar alla delar i ansiktet.

Nackdelar:
– Hårdare filler,
 som inte ger lika naturligt resultat som med Juves eller Revolax.
– Är svårare att jobba med då den är mer trögflytande. Fler stick.
– Går inte att applicera ytligt.Före:
 - Ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.
 - Ej heller kvissla eller finne på injektionsområdet.
 - Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
 - Ej vara gravid eller amma.

Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.

Välja behandlingsdag en dag då man inte ska träna samma kväll.

Kom förberedd till din konsultation. Tänk igenom vad du har för frågor och vilken effekt eller resultat du är ute efter. Du kommer att få svar på om man på ett säkert sätt kan använda injektionsbehandlingar med fillers för att uppnå den effekt du önskar. Ni kommer att prata om dina individuella förutsättningar och vilket fillers preparat som lämpar sig bäst i just ditt fall.

Efter:

Du skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.

Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig.

En påfyllnads behandling efter 4 månader rekommenderas efter första behandlingen. Då behöver man inte börja om från början.

RESERVATION
 - Alla våra bokningar reserveras med Qliro (faktura elr. kort)
 - Detta är endast en reservation för eran bokade tid och transaktionen genomförs och aktiveras först efter att behandlingen är avklarad.
 - Om du väljer kort så hålls pengarna och reserveras på erat kort, dvs man behöver ha ett positivt saldo.
 - Om du väljer faktura så ligger fakturan endast vilandes tills dess att vi har aktiverat den.
 - På plats i salongen kan ni även istället välja betala med kort eller swish och därmed avbryta QLIRO som betalmetod. OBS! Vi tar ej emot kontanter…
 - Beroende på vad ni väljer för behandling så korrigeras även priset. Dvs, exempelvis om mängden eller längden ändras så korrigeras priset på plats.

Kan/vill ej använda faktura?
Ni som inte vill/kan reservera med faktura kan då istället reservera bokningen med kort. Beloppet ligger endast som en reservation och vid avbokning så återförs beloppet till ert konto.


Har du inget personnummer?
Kunder som saknar ett svenskt personnummer kan välja att reservera sin bokning med ett vanligt bankkort. Fyll då I alla uppgifter som vanligt och välj sedan betala med kort.

Vårt team