BROWLIFT & Brow lamination

Lyft brynen utan några kirurgiska ingrepp!

Se före och efter
Browlift - IDANA Beauty

Bli inspirerad!Se fler bilder...

Bli inspirerad av andra som har bokat! Kolla in – #idanabrowlift

Boka en kostnadsfri konsultation!

Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid råd och tips anpassade för dig. I varje behandling ingår redan konsultation innan arbetet startar. Då väljer ni själva om ni önskar först få konsultation distans eller bara direkt vid behandlingen.

SKHLM C

Boka tid

GLOBEN C

Boka tid

Boka en Browlift!

Önskar du lyfta brynen och få mer effekt?

Browlift är den största trenden just nu! Ett browlift eller brow lamination är en permanent för brynen där man formar dem semi-permanent. I en brow lamination tillför man också vitaminer och mineraler. Man kan göra ett lyft som är trendigt nu men också bara för att hålla dem på plats.

Browlift - Före & efter - IDANA Beauty

SE PRISET OCH BOKA TID

Vi har 100% fokus på kundnöjdhet

Information

Brow Lift, även kallad Brow Lamination, är en behandling som innehåller en permanent som håller dina ögonbryn i en önskad form som håller i flera veckor. Vanligtvis riktar vi stråna uppåt, vilket ger brynen en fyllig och voluminös look. I en Brow Lift ingår även färg av bryn samt en proteinbehandling som gör dina hårstrån både fylligare och längre. Vi trådar och formar även dina bryn efter önskemål. Behandlingen bidrar till att ditt ansikte ser mer levande ut och ger ett härligt lyft.

Effekten av en Brow Lift håller i upp till 6 veckor. Resultatet kan dock variera beroende på dina personliga förutsättningar och hur du underhåller behandlingen.  

Det är viktigt att undvika att blöta dina ögonbryn under 24h timmar efter behandlingen – efter det ska du dock blöta och borsta genom dina bryn varje morgon. 

  • Få fylligare ögonbryn

Ögonbryn som upplevs som smala gör ofta det på grund av att hårstråna ligger omlott och därför skymmer varandra. Ett Brow Lift gör det möjligt att få full kontroll på stråna och synliggöra fler, vilket gör att ögonbrynet upplevs mer fylligt.

 

  • Få en piggare blick
    I många fall har hårstråna i ögonbrynet en växtriktning nedåt mot ögat, vilket kan göra att ögonbrynet känns “tungt” och glest uppe i toppen. Med Brow Lift vänder du strånas riktning uppåt mot pannan, vilket ger ett fantastiskt lyft för hela ansiktet.

 

  • Forma dina bryn lättare

Om man är välsignad med buskiga bryn med många strån så gör laminerings-effekten att stråna ligger på plats och ser prydligt och välkammade ut, hela dagen varje dag.

RESERVATION
 – Alla våra bokningar reserveras med Qliro (faktura elr. kort)
 – Detta är endast en reservation för eran bokade tid och transaktionen genomförs och aktiveras först efter att behandlingen är avklarad.
 – Om du väljer kort så hålls pengarna och reserveras på erat kort, dvs man behöver ha ett positivt saldo.
 – Om du väljer faktura så ligger fakturan endast vilandes tills dess att vi har aktiverat den.
 – På plats i salongen kan ni även istället välja betala med kort/kontant/swish och därmed avbryta QLIRO som betalmetod. OBS! Våran salong I Globen tar ej emot kontanter.

 – Beroende på vad ni väljer för behandling så korrigeras även priset. Dvs, exempelvis om mängden eller längden ändras så korrigeras priset på plats.


Kan/vill ej använda faktura?

Ni som inte vill/kan reservera med faktura kan då istället reservera bokningen med kort. Beloppet ligger endast som en reservation och vid avbokning så återförs beloppet till ert konto.


Har du inget personnummer?

Kunder som saknar ett svenskt personnummer kan välja att reservera sin bokning med ett vanligt bankkort. Fyll då I alla uppgifter som vanligt och välj sedan betala med kort.

Vårt team