Om oss

IDANA #Beauty
Vi är ett företag som brinner för skönhet och hälsa! Sedan starten år 2013 har vi rest landet runt och representerat våra produkter inom skönhet hårförlängning & hårstyling. Vi arbetar idag med stora välkända varumärken som vi marknadsför via eventförsäljning, butik & webbshop och och hittills har det tagit oss till de mest exklusivaste köpcentrum och Sveriges störta mässor bl.a. Nolia i Umeå och Piteå, Bromma Blocks, SKHLM, Täby C och Kista C i Stockholm, Frölunda Torg och Nordstan i Göteborg, Emporia i Malmö och Väla C i Helsingborg. Vart vi än är ser vi till att tillgodose våra kunder de absolut bästa och främsta produkterna inom skönhet och styling.

Mode, Skönhet & Hälsa

Vi fokuserar på hårförlängning, hårstyling, organisk hår- och hudvård. Vi säljer salongskvalitativa hårtänger och plattänger som användas av frisörer. Med den främsta teknologin i fokus lyckas vi att förmedla perfektion när det kommer till hemmastyling. Till skillnad från andra stora aktörer låter vi våra kunder få en chans att prova på våra produkter för att få en bättre uppfattning om dem. I form av tjänster stylar vi även kostnadsfritt och erbjuder fria styling lektioner vid köp av en valfri produkt. Målet är att visa kunden hur enkelt det är att uppnå en riktigt fin hårstyling hemma med en kvalitets produkt enkelt och smidigt.

FÖRETAGSINFORMATION

IDANA Beauty AB / IDANABEAUTY.SE Org.nr: 559108-5286 Tel: 08-557 66 335 E-post: [email protected] Adress: IDANA Beauty AB Byholmsgången 1 127 48 Skärholmen