Vi söker dig!

Vi är ett ungt, kreativt och målinriktat team som brinner för att alltid leverera det vackraste håret och den bästa upplevelsen för våra kunder.

Om oss

IDANA Beauty är ett expanderande företag som brinner för skönhet och hälsa. Vi erbjuder i dagsläget uppemot 15 olika skönhetstjänster med fokus på att alltid bli bättre! Vi erbjuder äkta kvalitets löshår som har varit våran kärna i företaget. Med flera tusentals nöjda kunder utför vi hårförlängningar i världsklass.  

Se alla våra tjänster
Varför ska ni jobba med oss?

  • Bestäm över din egen inkomst
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag
  • Utbildning inom våra tjänster & personlig utveckling
  • Bestäm över din egen arbetstid – Kontakta oss för mer information

Fortsätt till lediga tjänster

Vilka söker vi?

Vi vill sammarbeta med dem som älskar Beauty. Därför söker dig som är glad, positiv och serviceinriktad. Det viktigaste är inte din erfarenhet, utan din förmåga att lyssna, förstå och att alltid sätta kunden i fokus.

Vi söker främst frisörer med inriktning hårförlängning men vi är även intresserade utav andra tjänster. Är du kunnig inom hårförlängning, microblading, keratinbehandling, klippning & färgning m.m.
Kontakta oss gärna!

 

Lediga tjänster

Vill du bli en Makeover Artist?
 – Först och främst söker vi en frisör som älskar kreativitet och kan färgning!

Vad är en Luxury Makeover Artist!
Som en Makeoverartist ska du kunna utföra färgning + insättning av löshår. Dvs en full makeover där kunden först får en professionell färgning och därefter insättning av löshår. Du ska från start till slut se till att kunden har fått den bästa upplevelsen inom total makeover!

Våra hårförlängningsmetoder:
 – Tape Hair
 – Nail Hair
 – Weft Hair
 – Microträns

Vi jobbar just nu med ovan hårförlängningstekniker. Därför är det rekommenderat att du kan åtminstone bemästrar en utav teknikerna ovan för att sedan utbildas och utvecklas till att kunna utföra alla fyra metoder.

Vad för personer söker vi?
– Självständig frisör
– Ett brinnande intresse för skönhet
– Har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska eller engelska
– Motiveras av personlig utveckling och resultat
– Serviceinriktad, glad och positiv
– Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo

Dina arbetsuppgifter

Som en Makeover specialist hos oss har du endast en uppgift att utföra – Se till att kunden blir nöjd! – Du behöver inte utföra några andra arbetsuppgifter alls – inget städ – inget kassa-arbete. Det ända du behöver göra är att utföra behandlingar på kunderna och se till att samtliga behandlingar är utav världsklass!

Fokus är på kunden till 100%
Just nu söker vi dig som är en glad, positiv och serviceinriktad frisör med inriktning Lux Makeover. Det viktigaste är inte din erfarenhet, utan din förmåga att lyssna, förstå och alltid sätta kunden i fokus.

Vad erbjuder vi?
– Utbildning inom hårförlängning
– Utbildning inom färgning
– Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag
– Öppna din egen salong

Vad har vi för lön?
Vi har en väldigt attraktiv provision baserad lön där du bestämmer över din egen kalender. Hör av er så förklarar vi mer.

____________________________________________
Start: Omgående Skicka ditt CV till [email protected]

Vid frågor angående tjänsten så kan ni kontakta oss på följande:
Mail: [email protected]

Mejla då erat nummer så kan ansvarig ringa upp er för mer information och svar på era frågor om tjänsten! Och därefter bokar vi in er på en intervju.

Mvh
Personalansvarig
IDANA Beauty