Följ oss på InstagramSe allt här

Hej där! Vet du att det finns olika sätt att få längre och fylligare hår? Idag vill jag prata om två populära metoder: clip-in extensions och tejphair. 

Clip-in extensions är en relativt enkel metod som du kan sätta in själv. Dessa är hårdelar med små clips som du enkelt kan fästa i ditt eget hår. Det kräver ingen permanent fästning eller hjälp från en professionell. Clip-in extensions kan vara ett bra alternativ om du vill ha längre eller fylligare hår tillfälligt för speciella tillfällen eller för att variera din frisyr. Kom ihåg att följa instruktionerna noggrant och vara försiktig när du sätter i och tar ur clip-in extensions för att undvika skador på ditt eget hår. 💁‍♀️💇‍♀️

Tejphair är en annan metod som du kan prova. Här är några enkla steg för att sätta in tejphair-extensions på dig själv:

1️⃣ Förbered ditt hår: Tvätta och torka håret noggrant innan du börjar. Det är viktigt att håret är rent och torrt så att tejpremsorna fäster ordentligt.

2️⃣ Dela håret: Dela upp håret i sektioner för att göra appliceringen enklare. Du kan använda hårklämmor för att hålla sektionerna separerade.

3️⃣ Ta bort skyddet på tejpremsan: Ta bort skyddspapperet på tejpremsan för att få  klisterremsan synlig.

4️⃣ Applicera tejpremsan: Placera tejpremsan nära rötterna på ditt naturliga hår och pressa försiktigt för att fästa reman. Var noga med att tejpremsan inte sitter för nära hårbotten för att undvika obehag.

5️⃣ Upprepa processen: Fortsätt applicera tejpremsor i sektioner över hela huvudet tills du har uppnått önskad volym och längd.

Kom ihåg att det kan kräva viss skicklighet och övning för att få det rätt. Om du är osäker eller oerfaren kan det vara bäst att söka hjälp från en IDANA Beauty för att få det gjort på ett korrekt och säkert sätt. Hoppas detta var användbart! 💕💇‍♀️

#idanasvarar #idanabeauty 

#hårförlängning #clipinextensions #tejphair #hårvård #hårinspiration #skönhetstips #frisyrer
Hej där! Vet du att det finns olika sätt att få längre och fylligare hår? Idag vill jag prata om två populära metoder: clip-in extensions och tejphair. Clip-in extensions är en relativt enkel metod som du kan sätta in själv. Dessa är hårdelar med små clips som du enkelt kan fästa i ditt eget hår. Det kräver ingen permanent fästning eller hjälp från en professionell. Clip-in extensions kan vara ett bra alternativ om du vill ha längre eller fylligare hår tillfälligt för speciella tillfällen eller för att variera din frisyr. Kom ihåg att följa instruktionerna noggrant och vara försiktig när du sätter i och tar ur clip-in extensions för att undvika skador på ditt eget hår. 💁‍♀️💇‍♀️ Tejphair är en annan metod som du kan prova. Här är några enkla steg för att sätta in tejphair-extensions på dig själv: 1️⃣ Förbered ditt hår: Tvätta och torka håret noggrant innan du börjar. Det är viktigt att håret är rent och torrt så att tejpremsorna fäster ordentligt. 2️⃣ Dela håret: Dela upp håret i sektioner för att göra appliceringen enklare. Du kan använda hårklämmor för att hålla sektionerna separerade. 3️⃣ Ta bort skyddet på tejpremsan: Ta bort skyddspapperet på tejpremsan för att få klisterremsan synlig. 4️⃣ Applicera tejpremsan: Placera tejpremsan nära rötterna på ditt naturliga hår och pressa försiktigt för att fästa reman. Var noga med att tejpremsan inte sitter för nära hårbotten för att undvika obehag. 5️⃣ Upprepa processen: Fortsätt applicera tejpremsor i sektioner över hela huvudet tills du har uppnått önskad volym och längd. Kom ihåg att det kan kräva viss skicklighet och övning för att få det rätt. Om du är osäker eller oerfaren kan det vara bäst att söka hjälp från en IDANA Beauty för att få det gjort på ett korrekt och säkert sätt. Hoppas detta var användbart! 💕💇‍♀️ #idanasvarar #idanabeauty #hårförlängning #clipinextensions #tejphair #hårvård #hårinspiration #skönhetstips #frisyrer