Fransförlängning

Välj mellan Volym, Mix, Singel eller den nya Russian Mega Volume Lashes!

Boka tid direkt Se före och efter
Fransförlängning Påfyllning

Bli inspirerad!Se fler bilder...

Bli inspirerad av andra som har bokat! Kolla in – #idanabeautyfransar

Boka en kostnadsfri konsultation

Fransförlängning

Önskar du få perfekta Lashes?

Boka en exklusiv fransbehandling hos oss där ni kan välja mellan Volym, Mix, Singel eller den nya Russian Mega Volume lashes!

INFORMATION

Singelfransar

Singelfransar är den klassiska och första metoden av alla fransförlängningar och ger ett mer naturligt resultat. Fransarna appliceras en och en på dina egna fransar. Du väljer längd, böj och form tillsammans med din stylist.

Mix (Volym/Singel)

Volym- & Singelfransar:
Detta är en kombination/mix utav Volym och Singelfransar. Dvs, ni väljer själva en mix utav mer naturligt och med lite volym.

Volymfransar

Är tunnare och läggs i knippen, med 2-5 fransar i, som sen fäst på din naturliga frans. Du får alltså ett mer fjäderlikt och fluffigare resultat. Med volymfransar kan du bygga en mer fyllig effekt oavsett om du har glesa eller kortare fransar.

Russian Mega Volume Lashes

Till skillnad från traditionell ögonfransförlängning så är Russian Volume Lashes den nya metoden där man kan med en ny teknik fästa fransarna mycket tätare intill varandra för att få en mer mega volume look.

Skötselråd

För att din fransförlängning skall hålla så lång tid som möjligt så är det rekommenderat att ni följer vårat skötselråd.

Läs mer här

Prislista

Boka tid!
Boka tid!
Boka tid!
Boka tid!
Boka tid!